Foshan Rayson Global CO., Ltd

Co. van Foshanrayson global, Ltd

 

Het betere Matras Betere leven

Free call Video chat
Bedrijf Details:
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Merken: RAYSON
Aantal werknemers: 500~700
Jaarlijkse omzet: 80000000-100000000
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 90% - 100%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Rayson Global Co. , Is Ltd een gemeenschappelijke die onderneming de Chinees-V.S., in 2007 wordt gevestigd die in Shishan-Stad, de High-tech Streek van Foshan wordt gevestigd, en het dichtbij de beroemde ondernemingen zoals Volkswagen heeft gesitueerd, Honda-zijn de Auto en de fabriek van Chimei Innolux.The ongeveer 40 minuten door auto van de Internationale Luchthaven van Guangzhou Baiyun en Zaal van de Kanton de Eerlijke Tentoonstelling.

 

Ons hoofdkantoor „JINGXIN“ begon tot de de lentedraad voor matras innerspring productie in 1989, tot nu toe, Rayson te makenisniet alleeneenmatrasfabriek(15000pcs/month), maar ookéénvan grootste de matras het innerspring (60,000pcs/month) geweven de stoffen (1800tons/month) fabrikanten en van pp niet in China met meer dan 700 werknemers.

China Foshan Rayson Global CO., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Over 90% van onze producten worden uitgevoerd naar Europa, Amerika, Australië en andere delen van de wereld. Wij leveren matrascomponenten aan Serta, Sealy, Kingkoil, Slumberland en andere beroemde internationale matrasmerken. Rayson kan de matras van de zaklente produceren, bonnell de lentematras, ononderbroken de lentematras, de matras van het geheugenschuim, schuimmatras en latexmatras enz.

 

Elk van onze matrasreeks kan de V.S. CFR1633 en BS7177, met hoogte overgaan - kwaliteitsproducten en strikte implementatie van ISO9001: de internationale kwaliteitsnorm van 2000, zijn wij een VIP lid van de V.S. ISPA geworden.

 

Na jaren van ontwikkeling, hebben wij een rijpe matrasgroep professionele technici en goed - opgeleide deskundigen inzake marketing bevorderd. Met hoogste kwaliteit, concurrerende prijzen, punctuele verzending en de goede diensten, houdt Rayson bewegend vooruit concurrerend in de markt.

 

Wij kunnen OEM/ODM-de dienst voor onze cliënten aanbieden, kunnen elk van onze eenheden van de matraslente 10 jaar duren en zullen geen verzakkend probleem hebben.

 

Wij wijden aan het verbeteren van uw slaapkwaliteit en zouden uw slaapadviseur houden van te worden, door klanten betere matrassen te leveren, hopen wij iedereen het beter leven kan bereiken!

 

RAYSON-

De Lentematras van China Belangrijke & van de Schuimmatras Fabrikant

China Foshan Rayson Global CO., Ltd Bedrijfsprofiel 1

Geschiedenis

Rayson werd gevestigd in 2007 toen het slechts één productielijn van pp Spunbonded met maandelijkse capaciteit van 300tons, na jarenontwikkeling verwerkte, nu heeft het 5 productielijnen met max.width van 3.2m, en kan een brede waaier kleur volgens de eis van de klant veroorzaken. Bovendien, niet geweven pp geëindigd - producten

 

zoals het winkelen zakken, is de kostuumdekking één van onze hoofdproducten,

 

Wij carying uit het concept wetenschappelijke productie leiden en de lage koolstof, dat door klanten met hoogte - kwaliteit worden moet vertrouwd en worden tevredengesteld - stabiele kwaliteit en enthousiasme-hoge efficiency na de dienst, Rayson volgt en ontwikkelt de integriteit, gevecht, innovatie, die aangezien ons spiri tenterprise delen. Met snelle verkoop en klein winstenmarktbeleid, zullen wij houden moviing en zullen ons verbeteren.

http://player.youku.com/player.php/sid/XMzI5MzU2NzY0/v.swf

Dienst

Rayson heeft zijn eigen invoer-uitvoer juiste 90% van onze producten worden uitgevoerd naar overzee markten, hebben wij meer dan 7 jaar s ervaringen in dit gebied, dat geavanceerd productieproces en strikt kwaliteitsbeheersysteem bezit. Onze producten hebben SGS certificaat en één of ander verwant qulitycertificaat overgegaan.

 

levertijd:

 

 

Wij bevestigen op-levering voor elke klant. De productietijd is 25 dagen na storting.

 

 

Het verschepen tem:

 

 

FOB, CIF, worden CNF OF EXW goedgekeurd door onze partij. De verschepende haven kan Shenzhen, Guangzhou of Foshan zijn.

 

 

 

De naverkoopdienst

 

Ons verkoopnetwerk met inbegrip van verkoop en de naverkoopdienst. Wij kunnen de snelle naverkoopdienst voor onze producten waarborgen die aan overal in de wereld worden verkocht. Bovendien, Rayson

 

Voordeel van Rayson Company

 

1. Het besparen van uw tijd


Rayson heeft Sterke productiecapaciteit en R&D-team, die uw tijd voor u besparen aan vangst het verkopen seizoen.

 • Er zijn zes productielijnen voor geweven stof van pp de niet met maandelijkse output tot 1300 ton.
 •  
 • Er zijn vijf automatische snijmachines voor niet geweven tafelkleed dat 200tons kan maandelijks produceren.
 • Er is vijf geavanceerd materiaal voor niet geweven andere geëindigd - producten. Zij maken 100tons van kleine broodjes niet geweven stof en 200 die ton van verbinding niet met lijm wordt geweven.
 •  
 • Er zijn meer dan 100 machines om de matraslente met maandelijkse output 100.000 PCs met inbegrip van de zaklente te maken, bonnell de lente en de ononderbroken lente.
 •  
 • Twee gewatteerde machines om matras met de maandelijkse output 10,000pcs te maken.
 •  

 

2. De beste dienst


Ons verkoopteam is vrij vertrouwd met internationale handel. Wij wonen velen bij grote handel tonen huis en in het buitenland en gebruiks differet netword platform om inetrnationalmarkt te onderzoeken.

 


3.Competitive prijs


Wij hebben voldoende grondstof en bieden stabiele prijs aan om het voordeel van beide kanten te waarborgen en het risico van handel te verminderen.

 

 


4.Relived om te kopen

 • Wij hebben een volledig kwaliteitsbeheersysteem en duidelijk een concurrerende prijs.
 •  
 • 95% van onze producten die kunnen aan het vereiste van verschillende gebieden voldoen worden uitgevoerd naar meer dan 30 landen
 •  
 • Wij hebben zakelijke relatie met sommige wereldberoemde merken gevestigd.

 

Voordeel van Rayson Mattress

 • Rayson heeft zes geavanceerde seasame geweven de stoffenproductielijnen van pp niet met grote output en op tijd levering. En wij kunnen diverse functionele geweven producten van pp produceren niet.
 • Onze producten worden geproduceerd door verse grondstof die uit Exxon, Basell-bedrijven en andere beroemde leveranciers wordt ingevoerd.
 • Rayson heeft een volledig kwaliteitsbeheersysteem dat onze pp niet geweven stof toegekende „Guangdong Beroemd Merk“ helpt. Wij kunnen de kwaliteit op tijd controleren omdat de hoeveelheden die wij in geëindigd hebben gebruikt - de producten zijn tot 300 ton.
 • 95% van onze producten worden uitgevoerd naar meer dan 30 landen die aan het vereiste van verschillende gebieden kunnen voldoen.
Ons Team

China Foshan Rayson Global CO., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Verkoop en productieteam

 

 

China Foshan Rayson Global CO., Ltd Bedrijfsprofiel 1

Empolyee van Rayson

 

 

China Foshan Rayson Global CO., Ltd Bedrijfsprofiel 2

Naar buiten verbindend

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in